Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

BAŞKAN KOCAİSPİR: “YÜREĞİR’DE HER CAN BİZE EMANET”

BAŞKAN KOCAİSPİR: “YÜREĞİR’DE HER CAN BİZE EMANET”

BAŞKAN KOCAİSPİR: “YÜREĞİR’DE HER CAN BİZE EMANET”

BASKAN KOCAISPIR: “YÜREGIR’DE HER CAN BIZE EMANET”

YÜREGIR BELEDIYESI SULUK VE MAMALIK ÜRETIMINE BASLADI

Yüregir Belediyesi, sokak hayvanlari için suluk ve mamalik üretimine basladi. Suluk ve mamaliklarin ilçede parklar ve ihtiyaç duyulan her noktaya birakilacagini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Kedi Kisirlastirma ve Tedavi Merkezi’ çalismalarinin devam ettigini söyledi.

Yüregir Belediyesi veteriner isleri birimi tarafindan yürütülen çalismalar kapsaminda sokak hayvanlari için belediye ile gönüllü olarak çalisan, DOHAYKO, CANKODER, KIHAYKO, Yüregir Hayvan Haklari Hareket Grubu, Güçlü Yürekler Ekipleri ve hayvan severlere mama dagitimi gerçeklestirildi.

Yüregir’de yasayan her canlinin kendilerine emanet oldugunu vurgulayan Baskan Kocaispir, “Yüregir Belediyesi olarak kendi imkanlarimizla suluk ve mamalik üretimine basladik. Ilçemizde bulunan tüm parklarimiza ve uygun olan, ihtiyaç duyulan her noktaya dagitacagiz. Her ay düzenli olarak kuru mama dagitimi yapiyoruz.

Sokak hayvanlarimiza yönelik ilçemizde insa edecegimiz Kedi Kisirlastirma ve Tedavi Merkezi çalismalarimiz da devam ediyor. Ilçemizde bulunan her canin bize emanet oldugu bilinci ile görev yapiyoruz. Duyarliliginiz için sizleri tebrik ediyorum. Özellikle bu sicak günlerde derdini anlatamayan can dostlarimizi ihmal etmeyelim.” dedi.

Yapilan çalismalardan memnun olduklarini belirten hayvan severler duyarliligi için Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Cumartesi 35.4 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 32.4 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.4 ° / 21 ° Orta kuvvetli yağmurlu